Guess Who’s back?

Hoi mijn allerliefste lezers,

Er is weer een hele poos overgegaan tot ik weer eens iets schreef. En de reden waarom valt niet in een blok uit te leggen. Laten we het gewoon standaard houden op tijdsgebrek, Gebrek aan creativiteit en Angst. Maar nu we weer in lockdown 2.0 zitten en ik mentaal een pak beter ben, leek het mij toch eindelijk eens tijd voor een nieuw begin.

Lockdown 2.0

Voor diegene die niet mee zijn in mijn leven, ik werk sinds twee jaar in de horeca en dat betekend dus dat ik nu technisch werkloos ben! De afgelopen twee weken heb ik nog een paar koffietafels gedaan maar ook deze zitten er weer op. Deze keer ga ik mentaal iets beter de lockdown in en heb ik iets meer vertrouwen in het feit dat het wel goed gaat komen met mij. Het belangrijkste is dat we bewegingsvrijheid hebben. Ja, ik weet dat er gevraagd wordt om in ons kot te blijven zitten. Alleen kan mijn hoofd dezelfde 50m² aan appartement niet aan. En lijkt het mij persoonlijker iets veiliger om te gaan wandelen verder op in een bos of natuurgebied, dan in een park van een stad. En ook dit is beperkt tot maandag, woensdag en vrijdag. En ja, ik weet dat het egoïstisch is… Anyway, in het algemeen ben ik altijd heel braaf geweest en geniet ik van deze vrijheid doormiddel van een klein project dat hieronder zal uitgewerkt worden.

Mijn Lockdown projecten

Nu lockdown 2 er is, heb ik eindelijk tijd om een aantal dingen te doen en projecten terug op te nemen. Zo goed als al mijn projecten ga ik hier ook zichtbaar stellen. Maar uiteraard stel ik deze ook met alle plezier voor aan jullie! Alleen niet schrikken van het aantal projecten ;).

  1. Project Antwerpen: Dit is het project waar ik het daarnet al overhad. Waarom deze naam? Omdat het plan was voor alle gemeente van de provincie Antwerpen af te wandelen. De volgorde is zeer willekeurig. Ik heb een potje met alle gemeenten op en daar uit trek ik 3 gemeente per week. Zo ontdek ikzelf fijne nieuwe plaatsen in mijn eigen provincie.
  2. Declutter project: Als ik een ding heerlijk vind op social media , is het wel al het gedeclutter. Ik weet van mezelf dat ik enorm veel spullen heb en best alles eens uitmest dus dat gaan we ook doen. Het plan is dan ook om tegen het einde van dit jaar ongeveer 200 spullen weg te geven/gooien of verkopen.
  3. Project pan: Een beetje samenhangend met het vorige project maar voor mij toch een groot werkpunt. Het afgelopen jaar heb ik niet erg veel beautyspullen gekocht en daar ben ik al best trots op. Alleen wil ik nog een stapje verder gaan en deze dus ‘pannen’. Hierbij hoop ik mijn kast toch al iets leger te maken.
  4. Project geocaching: In combinatie met project Antwerpen ga ik tijdens mijn wandelingen geocachen. Origineel was het aantal caches van dit jaar op 250 gezet. Alleen zit ik nu al aan de 266 caches en moet ik deze dus noodgedwongen opvoeren naar 350 ;).

Met deze vier projecten hoop ik mezelf toch nog even zoet te houden tot wanneer ik terug kan gaan werken. En het zal nog wel even duren voor ik terug ga werken ;). Ik wens iedereen Alvast succes deze tijden. Probeer op tijd aan de alarmbel te trekken als het niet meer gaat. En hou voor de rest ook een oogje in het zeil voor de mensen die het wat moeilijker hebben… Wil je meer van mij zien? Volg me dan even op mijn andere social Media

XO
-Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: