Life-update: Hoe alles een beetje uit elkaar valt.

Hoi hoi iedereen,

Ongetwijfeld als je mijn blog al een tijdje volgt, is het je opgevallen dat ik een tijdje niet heb geschreven. Ik ben nog steeds van mening dat er nog steeds niet vele goede redenen zijn om niet te bloggen en mijn redenen behoren absoluut niet tot de juiste redenen haha. Mijn leven is op dit moment redelijk hobbelig en dat vanwege verschillende redenen.

Eerst en vooral heb ik enorm veel school lessen gehad waardoor ik amper tijd had om te ademen. Ik kwam eigenlijk echt niet tot bijna iets anders dan de nodige zaken. Ook in mijn vriendenkring heb ik redelijk wat problemen gehad. Met veel personen heb ik het ook echt gehad. Ergens doet het allemaal enorm veel pijn maar het heeft eigenlijk absoluut geen zin om er heel de tijd erbij stil te staan. Overigens heb ik nieuwe vrienden gevonden waarbij het goed klikt en kan ik me beter op hun focussen. Ook mijn relatie lijdt enorm maar meer wil ik er persoonlijk ook  niet over kwijt.

Op dit moment ben ik in de paasvakantie of ook wel de ‘blokperiode’. Ik ben helaas compleet uitgeput en van voor school werken komt niet echt veel in huis. Ik had liever gehad van wel maar ik ben echt dood op. Ook mijn depressieve periode steekt terug de kop op en ik heb er echt geen zin in. Ik wil gewoon rustig happy  kunnen beginnen aan mijn examens en etc. Op dit moment ben ik ook op vakantie een kan ik lekker uitwaaien in Noord-Brabant. Vandaag heb ik ook een fietstocht van 24km achter de rug en deze deed ook goed. Als je mij kent weet je dat ik echt kan genieten van echt in het bos te zitten of aan de zee. Ik ben echt een natuurmens!

IMG_2864.JPG

Hoe gaat het eigenlijk met jullie? Wees vooral niet ongerust want uiteindelijk zal het wel allemaal in orde komen!

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: