Persoonlijk: Neerslachtig en ik verwijder FB?

Hey iedereen,

Zoals je merkt werk ik sinds vorige week met een hoop vertragingen. Ik ga proberen hier uit te leggen wat er aan de hand is. Helaas is dit vanwege mijn eigen principes niet volledig mogelijk. Ik ga hier wel mijn best doen om het zo goed mogelijk uit te leggen. Ongetwijfeld denk je nu :’ Kind stopt met vaag doen.’ En daar kan ik je gelijk in geven. Daarom ga ik er nu gewoon aan beginnen.

Eerst en vooral was er het schitterende probleem mijn laptop. Om een of andere reden weigert hij mee te werken na een update. Hij is 2,5 en heb hem al drie keer volledig moeten resetten. Hopelijk is dit ook de laatste keer! Ik kon uiteraard werken vanaf mijn gsm maar dat vind ik veel te onhandig. Dus ik hoop dat jullie lieverds het begrijpen en hierdoor komt o.a. de tested serie deze week niet online maar volgende dinsdag.

Een ander aspect is uiteraard school. Ik heb het enorm druk met voorwerken voor school en ondertussen te gaan werken en etc. Dus ik doe echt men best voor zo snel mogelijk door te werken en op voorhand wat blogs te plaatsen maar helaas is dat op deze moment niet haalbaar. Sinds mijn school ook een pak belangijker is dan mijn blog kan ik moeilijk een middelvinger naar mijn werk uit steken.

Een ander ding is eigenlijk de grootste speler op dit moment en dat is het sociale gedeelte. Op dit moment kom ik uit een rommeltje ruzie met mijn vriend die gelukkig compleet opgelost is. Maar uiteraard nam dit ook nog de nodige stress met zich mee. Maar dan hebben we uiteraard ook nog vrienden. En hier kan ik niet te veel over zeggen. Alhoewel ik wel een zegje kwijt wil in de volgende alinea.

Ik heb nooit echt vrienden gehad of toch niet veel en niet in de zin van mensen waar ik dagelijks terecht kan met alle stomme verhalen. Daarom is bv. Mijn vriend heel belangrijk voor mij want daar kan ik dagelijks naartoe kan gaan en alles eruit kan smijten. Uit de lagere school is 1 vriendin mij blijven ‘volgen’ en daar ben ik ook heel blij mee. Ook uit het middelbaar zijn er een paar enkelingen die er wel voor me staan als ik het zou willen. Maar nu ik vrienden heb zou ik er bijna alles aan doen om ze kwijt te spelen. Klinkt cru, dat weet ik maar al te goed. Daarom is het ook overdreven. Op dit moment voel ik mij terug in het middelbaar. Hoewel het middelbaar een pak volwassener was dan heel deze situatie.

Laat ik het aan mijn hart komen? Ergens wel. Om eerlijk te zijn wil ik gewoon verdwijnen. Dus ja ik twijfel effectief om mijn facebook te verwijderen want ik heb er geen zin meer in. Ik wil dit niet.  Ik hoef niet constant van alles op de hoogte te zijn. En zelf niet continu iedereen op de hoogte te houden. Ik wil stil verdwijnen en gewoon mijn ding doen. Zonder dat iemand vragen stelt.

Hoe gaat het met jullie?

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: