A day to remember aka mijn Valentijn (concertreview)

Hoi iedereen,
Ik denk dat het september geweest moest zijn toen ik op de site van AB zag staan dat A day to remember kwam optreden. Dit was net op Valentijn en ineens mijn Valentijnscadeautje. Uiteraard was ik heel enthousiast en heb ik er lang naar uitgekeken. Onze eerste Valentijn zou ‘a day to remember ‘ zijn, dat wist ik al. Op dat moment was er nog geen enkel teken van een voorprogramma maar Ooh wat was ik blij toen het bekend werd. Neckdeep en Moose Blood, dat ging een feestje worden!

Moose Blood


Moose Blood is een van die bands waar ik sinds gisteren officieel een haat liefde relatie mee heb. Ik had al heel veel van hun songs op YouTube gehoord maar ik vond ze een voor een niks. Toen ik ze gisteren live hoorde was ik in shock. Was dit de groep die ik eerder had gehoord? Ze straalde leven uit en gingen helemaal op in hun muziek en het was een zalig spektakel om naar te kijken.

Voor wie Moose Blood niet kent, de band is opgericht in het Engelse Canterbury. Ze zijn sinds 2012 actief en hun stijl wordt vaak omschreven als punk rock.

Neck deep


Neck deep is een band die ik net zoals Moose Blood via het Youtube kanaal ‘Hopeless Records”, dat tevens het platenlabel is, heb leren kennen. Deze groep is zo eentje dat ik wel al goed kon hebben voor het concert. Maar ook live waren ze een pak beter. En uiteraard hadden ze dezelfde punkrock attitude met ‘ Valentine is bullshit’. Ieder zijn ding toch?

Neck deep is net zoals Moose Blood een band afkomstig uit de UK. Zij komen dan weer uit Wales en zijn ook voor het eerst tevoorschijn gekomen in 2012!

A day to remember


Uiteraard was het dan uiteindelijk tijd voor de hoofdact! Ik hoop dat niemand me echt gaat haten voor het volgende, maar ik vond ze ergens wat tegenvallen. Muziekaal gezien waren ze schitterend daar heb ik niets op te zeggen. Ze waren ook absoluut levendig en gingen op in hun muziek. Ik denk dat het grootste probleem de fans waren. Iets wat ik ergens op voorhand had moeten weten maar niet bij gedacht had. Overigens hadden ze wel een origineel optreden. Dat absoluut. Zo vlogen er op een bepaald moment strandballen en orka’s door de lucht!

A day to remember is een Amerikaanse punkrock band die begon te leven in 2003 dankzij de oprichting van de gitarist en de drummer!

Over het algemeen was het een magische avond en kon ik mij geen specialere eerste Valentijn voorstellen. Ook heb ik wat bands nu van mijn lijst geschrapt dus op naar het volgende avontuur ;).

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: