Mijn challenges 2017

Hoi iedereen,

Uiteraard heeft iedereen wel nieuwe doelen en wilt iedereen aan zichzelf sleutelen met een nieuw jaar. Uiteraard is Emma dat ook en heb ik enkele doelen voor mijzelf en voor jullie opgesomd. Ik ben van plan  om  sommige nog breder uit te smeren en jullie at op de hoogte te houden van de gang van zaken. Zijn jullie benieuwd? Lees dan zeker verder.

img_2597

1. Makkelijk 10 km lopen. 
Ja, Eigenlijk ben ik heel sportief. Ik fiets dagelijks en wandel 30 minuten minstens. Heb ik mij nu verantwoord? Iedereen lacht nu in zijn vuistje als men dit leest. Ik hou eht wel  van lopen en ik kan het nog eens goed ook. Alleen ben ik redelijk lui en bekijk ik elk uitvlucht als het ideale. Ik wou na mijn examens beginnen maar toen was het te koud. Ik wou vanaf februari beginnen maar toen was ik te ziek. Dus hopelijk als je  dit leest, ben ik begonnen met lopen! Op het einde van het jaar zou ik graag 10 km kunnen lopen. 

2. Consuminderen- Destashen.
Ik kreeg bijna een hartaanval toen ik erachter kwam dat ik eigenlijk belachelijk veel spullen aan cosmetica heb staan. Dit moet absoluut minderen. Ik geef ook toe dat ik gewoon  een soort van verslaving heb. Dit moet ook dringend aangepakt en ik ga proberen heel veel van mijn spullen dus op te gebruiken en daarna pas iets nieuw te kopen. Ik ben benieuwd of het mij gaat lukken!

3. 75 dagen zonder alcohol.
Neen, ik heb helemaal geen alcohol probleem. Ik drink wel graag eens in het weekend een pintje of  ik drink weleens een glaasje wijn met mijn ouders. Maar waarom 75 dagen? Origineel was ik van plan om dit enkel te doen met de vaste periode maar toen kwam men ook nog met het idee van Tournée minerale op de proppen. Dit houdt in dat men niks drinkt van alcohol tijdens de maand februari voor de stichting tegen kanker. Ondertussen zit ik al wel op meer dagen omdat ik voor de start ziek was haha.

4. 5-10kg afvallen.
Oké, hier valt niet veel over te vertellen. Ikzelf ben de laatste jaren gewoon enorm bijgekomen. ik kom van 48 en zit nu aan 60. Niet veel maar ik voel me er echt niet comfortabel bij en zou graag terug tussen  de 50-55kg zitten.

5. Meer bloggen
Dit is er eentje dat ik vaak durf te gebruiken maar deze keer meen ik het eigenlijk echt. Ik merk ook dat ik er gelukkig van wordt maar helaas leg ik mijn hoofd vaak neer en wil niet meer schrijven. Uiteraard kruipt er veel tijd in en nu gaan we er ook tijd voor maken ;).

6. Lees 50 boeken
Ja de boekenwurm in mij is teruggekeerd en gaat er voor zorgen dat ik dit jaar 50 prachtexemplaren lees! Uiteraard plaats ik de reviews van mijn mooie gelezen boeken hier! Ik kan perfect begrijpen dat jullie wel geïnteresseerd zijn in at ik allemaal lees. 

Dit zijn mijn challenges voor dit jaar en ik kijk er naar uit om er te geraken! Ik heb geprobeerd om het zo realistisch mogelijk te houden en ik denk dat dit wel gelukt is. Hebben jullie nog challenges voor jullie zelf?

❤ Emma

 

 

2 gedachten over “Mijn challenges 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: