Welkom bij mijn derde nieuwe start!

Dag mensen,

Welkom voor de derde keer op mijn nieuwe blog. Derde keer? Ja, de derde. Deze keer ben ik niet vanwege de taal verandert maar wel vanwege het feit dat mijn blognaam niet lang kon meegaan. Voor zij die niet weten wat mijn vorige blog was, de naam sloeg op mijn studentenleven. Persoonlijk ben ik de minst interessante persoon om tips van te krijgen in verband met het student zijn. En uiteraard als ik straks 28 ben dan is de naam al helemaal belachelijk.

Waarom Pastel flamingo en wat kunnen we verwachten?
Pastel Flamingo is inderdaad wel een vreemde naam. Dus ja waarom? Ikzelf ben al van toen ik een kindje was, geïnteresseerd in flamingo’s. De enige redelijke reden die ik kan bedenken is omdat ik een even vreemd mens ben als een flamingo een vreemd dier is. Dus beslis het zelf maar hoe vreemd! Ook vind ik pastelkleuren gewoon mooi uiteraard! Maar wat mag je verwachten? Ikzelf ben laaiend enthousiast over alles en niks. Dus verwacht echt alles en niks. Meestal gaat het over challenges, mijn leven (zwaar en tragisch), shoplogs en reviews. Uiteraard is het toegestaan om mij te mailen met welke dingen je hier wilt voorbij zien komen!

Wie zit er achter pastel flamingo?
Om mij heel kort voor te stellen, ik ben Emma en ik ben 20 jaar oud. Ik woon in België in een gehucht rond Antwerpen. Dit houdt ook in dat ik daar studeer namelijk toegepaste psychologie. Voor de rest heb ik niet veel te melden omdat ik het fijner zou vinden dat jullie mij gaande weg leren kennen. De bedoeling is dat ik mij bloot ga geven hier dus blijf vooral up to date hier!

Als je vragen hebt of iets dergelijks mag je dit uiteraard mailen! Ik sta open voor heel veel dingen maar uiteraard zijn er grenzen aan alles! Ik ben heel enthousiast om te herbeginnen en ik hoop dat jullie dit ook zijn!

15349740_678674472313137_2807855631612922758_n

❤ Emma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: